Verkaveling voor privatieve woningen

BOUWGRONDEN TE KOOP

36 bouwgronden in Kalmthout-Centrum

36 bouwgronden in Kalmthout-Centrum, waarvan 18 kavels werden aangekocht door sociale bouw- en kredietmaatschappij ARRO Antwerpen. (www.arroantwerpen.be)

Verkaveling Vogelenzang dankt zijn naam aan de straat waaraan ze aansluit, nl. Vogelenzangstraat. De verkaveling wordt gerealiseerd vanaf april 2016, dus wees er snel bij en mis deze kans niet.

 

 • Groene woonbuurt in Kalmthout-Centrum
  Dankzij de aanwezige en nieuw aan te planten streekeigen bomen krijgt de verkaveling een uitgesproken groen karakter. U woont in een aantrekkelijke groene omgeving in Kalmthout-Centrum.
   
 • Ideaal voor jonge gezinnen
  De betaalbaarheid van de kavels en het verkeersveilige ontwerp maken deze verkaveling ideaal voor jonge gezinnen.
   
 • Bouwgronden van 386 tot 646 m2 
  Verkaveling Vogelenzang omvat 36 bouwgronden van verschillende afmetingen. De grootte van de kavels varieert van 386 tot 646 m². Ongeachte de omvang hebt u voor elke kavel ruime bouwmogelijkheden en een ruime tuin.
   
 • Vanaf 135.100 euro
  Verkaveling Vogelenzang biedt u een unieke kans om uw bouwdroom te realiseren in eigen streek. De prijzen van de bouwkavels beginnen al bij 135.100 euro, exclusief kosten.
   
 • Halfopen bebouwing
  De verkaveling biedt halfopen bebouwingen en gesloten bebouwing. U kiest op het verkavelingsplan de kavel die maximaal bij uw woonbehoeftes past.
   
 • Géén bouwverplichting
  U krijgt alle ruimte om uw droomwoning te realiseren op eigen tempo. Er geldt geen bouwverplichting en geen verbintenis met een aannemer of promotor. U bepaalt zelf wie bouwt en wanneer.
   
 • Vrijheid in bouwstijl, heldere bouwvoorschriften
  U kunt bouwen in de bouwstijl die u wenst. De heldere bouwvoorschriften garanderen het aantrekkelijke en harmonieuze karakter van de nieuwe woonbuurt.
   
 • Verkeersveilig dankzij de doodlopende straten
  Verkeersveiligheid vormde een belangrijk aandachtspunt tijdens het ontwerpen van deze verkaveling. De toegang tot de verkaveling is voorzien via een nieuwe weg die aansluit op Vogelenzangstraat. De verkaveling is voor het autoverkeer volledig doodlopend. Naast de parkeermogelijkheden op het eigen perceel voorziet de verkaveling ook in openbare parkeerplaatsen.

 

 

Vind uw droomkavel op het verkavelingsplan.

Wenst u meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend.