Verkaveling voor privatieve woningen

BOUWGRONDEN TE KOOP

Neem een vrijblijvende optie

Voor het realiseren van uw bouwdroom gaat u niet over één nacht ijs. Daarom krijgt u de mogelijkheid om een vrijblijvende optie te nemen op één voorkeurkavel.

Via onderstaand stappenplan wordt u eigenaar van uw bouwkavel in verkaveling Vogelenzang.

 

Neem contact met ons op

​​​Op uw verzoek maken we een vrijblijvende afspraak of bezorgen wij u de gewenste informatie.

Neem een optie

U kan een vrijblijvende optie nemen op uw voorkeurkavel. Na verloop van de overeengekomen optietijd zonder aankoop, geven we uw voorkeurkavel automatisch vrij op het verkavelingsplan. Deze gratis optie verplicht u tot niets.

U beslist tot aankoop

Wanneer u beslist tot aankoop, dan bevestigt u dit per e-mail. U vermeldt daarbij het kavelnummer en bezorgt ons de volledige identiteitsgegevens van de koper(s). 

Ondertekenen van aankoopovereenkomst

De aankoopovereenkomst wordt opgesteld door Notarissen Dejongh & Debougne uit Kalmthout. U ondertekent de overeenkomst op het kantoor van onze makelaar en betaalt het voorschot aan het notariskantoor.

Verlijden van de akte

Binnen een termijn van vier maanden wordt u uitgenodigd op het notariskantoor voor ondertekening van de aankoopakte. U betaalt nu de resterende aankoopsom, notaris- en aankoopkosten.​

Realisatie van de verkaveling

De realisatie van de nieuwe wegenis en nutsvoorzieningen is voorzien vanaf april 2016. Zodra de verkaveling is opgeleverd, kan u na het verkrijgen van de nodige vergunningen starten met de bouw van uw droomwoning.
 

 

Vind uw droomkavel op het verkavelingsplan.

Wenst u meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend.