Verkaveling voor privatieve woningen

BOUWGRONDEN TE KOOP

Rustig gelegen, in Kalmthout-Centrum

De ligging is één van de troeven van verkaveling Vogelenzang. U woont in Kalmthout-Centrum met kortbij alle nodige dagelijkse voorzieningen en recreatiemogelijkheden.

 

Klik op het plan voor vergroting of download hier in pdf formaat: 

Bekijk de ligging in google maps

 

 • Centraal in Kalmthout-Centrum
  Verkaveling Vogelenzang ligt in een zijstraat van Kapellensteenweg en is bereikbaar via Vogelenzangstraat en Emmanuael De Bomlaan. U woont centraal in Kalmthout.
 • Winkels, scholen en recreatie op wandel- en fietsafstand
  Bakkers, slagers, buurtwinkels en supermarkten bevinden zich kortbij. Daarnaast vindt u ook verschillende scholen in de buurt. Op amper 500 meter vindt u een sportcentrum en het gemeentelijk zwembad, maar ook de bibliotheek, het Arboretum en het nieuwe sportpark zijn vlakbij gelegen.
 • Snelle treinverbindingen naar Antwerpen en Roosendaal
  Met station Kalmthout en station Heide hebt u twee treinstations op korte afstand. Dankzij de frequente treinen naar Antwerpen en Roosendaal is deze verkaveling ook uitermate geschikt voor pendelaars. Na 20 minuten in de trein staat u al in hartje Antwerpen.
   
 • Unieke wandel- en fietsmogelijkheden in en rond de Kalmthoutse Heide
  De Kalmthoutse Heide, gelegen op amper 500m van verkaveling Vogelenzang, biedt eindeloze mogelijkheden voor wandelaars, joggers en fietsers. Het natuurreservaat maakt deel uit van het aaneengesloten natuurgebied 'De Zoom-Kalmthoutse Heide' dat zich aan beide zijden van de Belgisch-Nederlandse grens uitstrekt. Het natuurgebied heeft een totale oppervlakte van ongeveer 3750 hectare.

 

 

Vind uw droomkavel op het verkavelingsplan.

Wenst u meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend..